directioner.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 Hari terbuka


hi guys . as i've said , i want to vlog about my day .but this one is the photo of me and my friens on 25th June 2015 Smiling face for Facebook some said that they dont understand when im speak in english so, bagi aku cakap bahasa melayu meh. 25th JUne 2015 ; hari terbuka . antara hari yang dibenci oleh para pelajar lagi lagi bila dapat markah teruk macam aku nie. sains susa weyh . dlm forn 2 tu markah paling tinggi pon C hahahahahah dan aku dapat FAIL lagi teror Hah,cite tentang fail,malam sebelum hari terbuka ni, cakap kat ibu yang ada tuisyen math . lepastu ibu tanya la math aku fail ke. .act, tak pon. pastu boleh pulak  ibu tanya semualulus ke tak . haih pastu aku po berkata "suprise". ibu jeling,ibu kata  "eh , ibu boleh check kat saps ok. tak yah nak suprise sangat" fyi my mom  nie kalau jeling,boleh bawak maut wooo Emoticon crying tears of joyEmoticon crying tears of joyEmoticon crying tears of joyand then aku masuk bilik,masu bilik kena kunci pintu ah sebab takut ibu masuk pastu markah about my result .hah memng betul die marah tapi kiar untung tau dia bebel kat dalam whatssap je , kalau f2f pehhh boleh mattiiii ahhaha . k ok back to the picutre, on that day ibu datang lambat . orang ke 7 lambat balik haha. pastu nasib tak kena mrah ahhaha kbye
"Hari terbuka" was Posted On: Saturday, 27 June 2015 @21:14 | 0 lovely comments

« Older posts

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from





ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ