directioner.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 Hari terbuka


hi guys . as i've said , i want to vlog about my day .but this one is the photo of me and my friens on 25th June 2015 Smiling face for Facebook some said that they dont understand when im speak in english so, bagi aku cakap bahasa melayu meh. 25th JUne 2015 ; hari terbuka . antara hari yang dibenci oleh para pelajar lagi lagi bila dapat markah teruk macam aku nie. sains susa weyh . dlm forn 2 tu markah paling tinggi pon C hahahahahah dan aku dapat FAIL lagi teror Hah,cite tentang fail,malam sebelum hari terbuka ni, cakap kat ibu yang ada tuisyen math . lepastu ibu tanya la math aku fail ke. .act, tak pon. pastu boleh pulak  ibu tanya semualulus ke tak . haih pastu aku po berkata "suprise". ibu jeling,ibu kata  "eh , ibu boleh check kat saps ok. tak yah nak suprise sangat" fyi my mom  nie kalau jeling,boleh bawak maut wooo Emoticon crying tears of joyEmoticon crying tears of joyEmoticon crying tears of joyand then aku masuk bilik,masu bilik kena kunci pintu ah sebab takut ibu masuk pastu markah about my result .hah memng betul die marah tapi kiar untung tau dia bebel kat dalam whatssap je , kalau f2f pehhh boleh mattiiii ahhaha . k ok back to the picutre, on that day ibu datang lambat . orang ke 7 lambat balik haha. pastu nasib tak kena mrah ahhaha kbye
"Hari terbuka" was Posted On: Saturday, 27 June 2015 @21:14 | 0 lovely comments
 eid mubarak

hye guys ! i miss you guys so much Emoticon in love.long time no talk .im so sorry about that.ive been a really busy year plus next year im having PT3 omg Emoticon screaming in fearSleepy smileyRelieved emoticon based on the title,HAPPY FASTING,guys.Happy Facebook smiley red in face yas, im late for about a week and ahhhhh sorry guys,too busy Sleepy smiley but i'm trying to fix my time and talk to you guys.Stabbed Heart And i guess that im gonna make a vlog on this blog but im not gonna vlog every single day . and plus im not gonna vlogging with a camera or any devices that can capture my face and my voice ofc,i'll just gonna write bunch of stories with some pictures for all of you guys . 

"eid mubarak" was Posted On: Tuesday, 23 June 2015 @21:42 | 0 lovely comments
 kriks
hey guys ! i know i not posting any post for a very very very very long time tho haha.im so sorry.in this time im so busy with my school stuff but yah ill try to be kinda more active in blogging. so yah this is just kinda a note or wtv lol. and enjoy my new blog layout !
"kriks" was Posted On: Thursday, 23 April 2015 @01:52 | 1 lovely comments

« Older posts

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from





ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ